Draglen îți oferă tâmplărie PVC de înaltă calitate, soluții personalizate în funcție de nevoile fiecărui client, diversitate și performanță.

Tâmplăria PVC este realizată dintr-un material rezistent și durabil, care oferă numeroase beneficii: este rezistentă la condiții climatice, rezistență la foc, rezistență la bacterii, ușor de întreținut, un bun izolant (termic, fonic).

În alegerea unei tâmplării trebuie să ținem cont de o serie de aspecte importante

– profilul – care se poate încadra în diferite clase A, B, C.

– sticla – principalul element al ferestrei care conferă proprietăți de izolare termică/ fonică, dar și confort sporit locuinței

– coeficientul de transfer termic – cu cât valorile sunt mai mici, cu atât se menține căldura mai bine în interior. Trebuie calculat pentru întreaga fereastră, nu doar pentru sticlă.

– feroneria – calitatea acesteia este foarte importantă; asigură o utilizare îndelungată a tâmplăriei.

Suntem atenți la fiecare detaliu! Montăm, verificăm și ne asigurăm că totul este în ordine! Prin urmare, suntem pregătiți să facem față oricărei provocări!

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu informații și sfaturi utile, pentru ca tu sa iei cea mai bună decizie!

Alege Draglen pentru uși și ferestre de 5*****!

Alte articole

Usi exterioare

Ușile exterioare sunt printre elementele cele mai solicitate ale unei case. Pe lângă aspectul estetic, acestea trebuie să garanteze funcționalitatea pe termen lung și siguranța,

Citește mai mult »